Ești aici: Acasă » Evenimente » Am deschis aplicațiile pentru programul de Community Organizing, Cluj-Napoca, 19-20 mai 2012

Am deschis aplicațiile pentru programul de Community Organizing, Cluj-Napoca, 19-20 mai 2012

Adresat tinerilor cu  potențial  de a lucra în folosul comunitãţii la faţa locului pentru a  ține autoritățile responsabile, programul de formare Community Organizing desfãşurat în cadrul proiectului Erupţie AntiCorupţie al Fundaţiei Synergetica, finanţat în parte de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Bucureşti  și dezvoltat de către Dina Loghin, Fundația SEF pentru Femei, cu sprijinul CIVITAS, îşi propune sã te introducã în concepte – cheie ale guvernarii comunitãţii, pentru a vedea cum putem organiza întreaga structură comunitară sub egida luptei împotriva corupţiei.

Să nu uităm și să nu îi lăsăm să uite că cei mulți și organizați au puterea!

Astfel, te aşteptam la Cluj – Napoca, în perioada 19 – 20 mai 2012  (locația urmează a transmisă în cel mai scurt timp posibil)!

Completeazã şi trimite formularul de aplicaţie pânã pe 15 mai 2012 la adresa eruptie.anticoruptie@gmail.com, şi ai şansa ca, în câteva sãptãmâni, sã fii community organizer, aşa cum a fost Obama, în Chicago. Cine ştie, poate îi vei cãlca pe urme!?

Comunitatea are nevoie de abilitãţile tale!

Mult succes!
Echipa EAC

Comentarii

comentarii

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top