Ești aici: Acasă » Actualitate » AŞA DA pentru un poliţist şi un primar care ştiu că demnitatea nu e de vânzare!

AŞA DA pentru un poliţist şi un primar care ştiu că demnitatea nu e de vânzare!

MITA LA POLITIST – Inchisoare cu suspendare pentru tanara care a incercat sa isi cumpere permisul de la un politist din Baia Mare

Tanara care a incercat sa mituiasca un politist, pentru a-i modifica fisa de examinare a probei practice pentru obtinerea permisului auto, a fost condamnata de Tribunalul Maramures la patru luni de inchisoare. Magistratii au decis sa suspende executarea pedepsei pe un termen de incercare de 2 ani si patru luni, perioada in care, daca Andreea Alina Chesei va mai fi condamnata la inchisoare, atunci va trebui sa execute si aceasta pedeapsa. 
Potrivit procurorilor, maramureseanca originara din Baia Mare, dar care locuieste momentan in satul Copalnic, a incercat sa ofere 100 de euro examinatorului, caruia i-a cerut sa modifice fisa de examen. Politistul l-a anuntat despre tentativa de mituire pe comisarul Florin Sironka, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, si s-a organizat un flagrant.

Examinatorul i-a dat intalnire tinerei iar in dupa-amiaza zilei de 6 aprilie a.c., cand Andreea Alina Chesei s-a prezentat la locul stabilit cu suta de euro, a fost ridicata de catre oamenii legii si dusa la audieri.

Pe langa pedeapsa primita, maramuresencei i s-a interzis sa paraseasca tara pana cand nu va fi data o sentinta definitiva in acesta caz, iar banii oferiti drept mita au fost confiscati. Tanara va mai trebui sa plateasca 900 lei drept cheltuieli de judecata. Sentinta poate fi atacata cu apel in termen de 10 zile.

ARTICOL PRELUAT DE PE: www.emaramures.ro

Comentarii

comentarii

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top