Ești aici: Acasă » Actualitate » Lansare Calendar Erupție Anticorupție 2015

Lansare Calendar Erupție Anticorupție 2015


Pentru al treilea an consecutiv, Fundația SynergEtica, prin proiectul Erupție Anticorupție, a lansat Calendarul ”Eroii” Erupție Anticorupție 2015.

”Eroii” Erupție Anticorupție sunt oameni obișnuiți care au făcut gesturi simple dar pline de semnificație pentru noi toți. Fie că fost vorba de o înregistrare cu o profesoară care a cerut cadouri, de un tânăr care a refuzat să lase serverele CNA ”în pană” și le-a făcut să funcționeze ca să fie totuși înregistrate anumite emisiuni, de o asistentă medicală care refuză șpaga sau de descoperitorii unor valoroase tezaure pe care le-au înmanat statului fară a sta pe gânduri, toate aceste gesturi de ”normalitate” și multe altele pe care le veți descoperi în calendar, făcute de românii care au spus NU corupției în 2014, merită evidențiate și sărbătorite acum, la sfârșit de an, pentru a servi drept modele în anul care vine.

Calendarul poate fi descărcat, gratuit, aici: CALENDAR EAC 2015       

Lansarea Calendarului a avut loc  astazi, 18 decembrie 2014, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul Fundației Româno-Americane. La eveniment au participat: Sandra Pralong (președinte Fundația SynergEtica), Denise Mihalache (manager de proiect), Bogdan Roman (consilier IT CNA și ”Erou” Erupție Anticorupție în calendarul 2015), Diana Smărăndoiu (Direcția Generală Anticorupție) și Sabrina Ilea (Centrul de Resurse Juridice).          

DSC_8721

DSC_8736

DSC_8754

DSC_8761

DSC_8763

DSC_8773

Pentru informaţii suplimentare: Denise Mihalache, manager de proiect, 0737 585 482,  denise.mihalache@synergetica.ro

 

 

Comentarii

comentarii

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top