Ești aici: Acasă » Evenimente » Implicarea civică este premiată la Brăila

Implicarea civică este premiată la Brăila


Erupție Anticoruptie a desfășurat în luna mai a acestui an un concurs de creație pentru liceeni.

Joi, 27 septembrie, în a doua săptămână de școală, cele 5 câștigatoare ale locului II au fost premiate în cadrul unei scurte ceremonii la care au participat cadre didactice dar și elevi. Crețu Cristina, Goleanu Alexandra, Toma Roxana, Bogdan Ana Maria și Toader Diana, eleve în clasa a X-a A, la Colegiul Național “GH. M. Murgoci” din Brăila au creat un mesaj pentru tricou care scoate în evidență nevoia de schimbare a noii generații, în contrast cu nevoia de bani a celor corupți. Diriginta fetelor, dna Gina Stanciu, ne-a povestit că elevii clasei au mai fost implicați în activități de voluntariat și că așteaptă cu drag alte provocări pentru copii.

De altfel, importanța voluntariatului și a activităților extrașcolare a fost scoasă în evidență în cadrul discuțiilor cu elevii mai multor clase de liceu, de către Simona Adam, absolventă a colegiului.

“Tinerii de astăzi sunt promițători. Trebuie ghidați cu grijă iar iar cea mai bună investiție a noastră, a celor mai mari, fie părinți sau prieteni este să ne găsim timp pentru a forma noile generații.”, spune Simona.

Echipa Erupție Anticorupție se va întoarce în această parte a țării pe 5 octombrie, pentru a pregăti training-ul de Community Organizing ce va avea loc pe 6 și 7 octombrie, la Banker’s Hubb din Galați.

Comentarii

comentarii

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top