Ești aici: Acasă » Actualitate » Centralizarea chestionarelor aplicate în cadrul trainingului de Organizare Comunitară pe un eşantion de 45 de timişoreni

Centralizarea chestionarelor aplicate în cadrul trainingului de Organizare Comunitară pe un eşantion de 45 de timişoreni


În perioada 20-21 octombrie a.c. a avut loc training-ul de Organizare Comunitară Anticorupţie la care au participat în prima zi 16 persoane. La sfârşitul primei zile le-a fost înmânat un chestionar în câte şase exemplare, cu privire la corupţie, urmând ca până a doua zi viitori organizatori comunitari să adreseze aceste întrebări în mod aleatoriu cetăţenilor întâlniţi.

A doua zi, s-au prezentat le training 14 participanţi cu un număr total de 45 de chestionare. Dintre cei chestionaţi 35 au oferit date cu privire la sex ( 21 femei şi 14 bărbaţi) şi 28 au oferit date de contact ( telefon şi/sau email).

Acest training reprezintă una din activităţile pe care ni le-am propus în cadrul acestui proiect şi anume să creăm o reţea  între activiştii din România, atât on-line cât şi off-line, pregătirea unei noi generaţii de lideri care să spună NU corupţiei şi să încurajeze cetăţenia activă care va păstra autorităţile locale responsabile.

Scopul chestionarului a fost nu numai de a afla părerea cetăţenilor despre corupţie,  cauzele şi efectele acesteia asupra calităţii vieţii ci şi de a oferi posibilitatea viitorilor organizatori comunitari să interacţioneze cu cei din jur, să se implice astfel în încurajarea cetăţeniei active pornind cu propriul exemplu.

 

Aici puteţi vizualiza centralizarea celor 45 de chestionare. :)

 

 

Comentarii

comentarii

Comments (1)

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top