Ești aici: Acasă » Ce-şi propune Erupţia » Echipa

Echipa

Sandra Pralong (Sandra Marylin Andreea Budiş)

Am creat Mişcarea Erupţie AntiCorupţie pentru ca oamenii să ia atitudine împotriva acestei umilinţe zilnice din viaţa noastră. Corupţia goleşte sufletul, nu doar buzunarul. Dacă fiecare dintre noi aşteptăm ca celălalt să facă ceva ca să rezolve problema, şi nu punem umărul fiecare să facem bucăţica noastră, corupţia în România va rămâne aşa cum este: o problemă. Soluţia suntem fiecare dintre noi! Trebuie lucrat la firul ierbii, nu doar la nivel instituţional şi de legislaţie. Dacă fiecare dintre noi spunem NU corupţiei în fiecare zi, avem o şansă să ne vindecăm. Altfel, nu o va face nimeni pentru noi!

Simona Adam

Simona a coordonat proiectul Eruptie Anticoruptie timp de doi ani, pana in iulie 2013. Simona este absolventa facultăţii de Stiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti iar în prezent urmează cursurile masterului “International Business Communication”, din cadrul ASE Bucureşti. Crede cu tarie în acest proiect şi în schimbarea “de la firul ierbii”, de jos în sus.

“Coordonand acest proiect, am avut şansa de a crea, de a schimba în bine, de a lupta pentru un ideal—oricât de naiv ar putea suna, rezultatele se văd iar minunata echipă formată arată că lucrurile se pot schimba aici, la noi acasă.”

Mihaela Oancea

Mihaela este psiholog, psihoterapeut și formator. Își desfașoară activitatea în practica privată în cadrul Cabinetului de psihoterapie, dar a dezvoltat și a susținut și diverse proiecte de dezvoltare personală pentru copii și adulți, proiecte de cooperare și coeziune de echipă, cursuri de comunicare, negociere și conflict folosind metode non-formale, a dezvoltat și a coordonat site-ul de educație pentru copii “Magicland”. Ca membru al echipei noastre, ca activitate principală, coordonează și supervizează modulele educaționale desfășurate în școli și licee.

Ana-Maria Mărunțel

Ana este studentă în anul III la facultatea de Drept, Universitatea din București, precum și la College Juridique Franco-Roumain d’Etudes Europeenes (Universite Paris I – Pantheon Sorbonne). A fost, încă din timpul liceului, și este implicată în societatea civilă, fiind membru fondator și director al departamentului pentru promovare din cadrul Societății Studenților Universității din București (SSUB). Se implică activ în diferite proiecte care vizează, într-un fel sau în altul, evoluția societății civile, în special schimbarea modului greșit a persoanelor de a privi anumite probleme sociale, politice sau chiar individuale, motiv pentru care este acum parte a proiectului Erupție AntiCorupție.

Laura Ștefănuț

Laura este jurnalistă. A scris pentru România liberă între anii 2008 și 2011, iar acum lucreză la televiziunea Digi 24. A colaborat cu mai multe publicații din țară și deține blogul laurastefanut.ro. Este absolventă a secției de Relații Internaționale și Studii Europene a Universității din București.

Dani Sandu

Dupa absolvirea Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA, Dani s-a indreptat catre studii masterale in SUA, unde a absolvit un MA de Political Science la University of Cincinnati, Ohio. Pe langa educatia academica primita dupa multi ani de scoala, a acumulat si destui ani de educatie profesionala in campanii electorale sau de advocacy in Romania si SUA. In 2012, a lucrat pentru Organize for America Ohio, campania de realegere a lui Barack Obama in statul Ohio din postul de Field Director. Pe langa partea de “cum” sa schimb lucrurile, a invatat si invata in fiecare zi partea de “de ce eu” si “de ce trebuie sa apara schimbare”.

Cătălin-Nicolae Constantinescu

Cătălin este student în anul III la Facultatea de Drept, Universitatea din București. Încă din timpul liceului a fost implicat în diverse proiecte ale societății civile și nu numai (expoziții, cursuri, proiecte cu elevi, conferințe), promovând valori culturale, istorice și sociale. Este de asemenea membru fondator și director al Departamentului pentru Strategii și Proiecte din cadrul Societății Studenților Universității din București (SSUB), precum și membru al Asociației pentru Promovarea Culturii și Responsabilizare Civică (APCRC).

Catalina Alexandra Mamota

Alexandra este studentă în anul I la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul Universitatii Bucureşti. Trăind in Kuwait de la varsta de 12 ani si venind inapoi in Romania in vara lui 2012, ea este o persoană foarte adaptabilă. Activă în ONGuri cu diferite teme inca din copilarie, Alexandra crede cu desavarsire ca proiectul Eruptie Anticoruptie poate fi adus la bun sfarsit si nu numai, acest proiect poate avea multe rezultate favorabile. Din punctul ei de vedere, orice persoana poate face o mică schimbare în lume şi prima poate fi aceea de a spune NU corupţiei.

rox

Roxana Ion-Ceară este studentă la Facultatea de Stiinţe Politice, Universitatea Bucureşti (anul I).
Am intrat în echipa EAC pentru că m-am saturat de oamenii ce-mi trag ţara în jos prin acţiunile lor egoiste şi prost gândite. Imi doresc să traiesc într-o ţară curată, alaturi de un popor onest care întelege ce înseamnă “valori morale”, pe langă cele materiale, plecând de la cetăţeanul simplu până la “prea-înaltii” societăţii. Vreau să lupt împotriva corupţiei şi vreau să reuşim împreună să alungăm egoismul, în favoarea interesului comun.

 

Romina Stancu

Romina Stancu şi-a terminat masterul în Marketing Stategic la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Dupa o experienţă bogată în perioada studenţiei în zona organizaţiilor neguvernamentale în calitate de voluntar, îşi începe cariera la una dintre cele mai prestigioase firme de analiză economică şi audit din România, Coface Romania. Incepând cu 2008 îşi continuă activitatea în sfera societăţii civile. Romina a fost asistent coordonator proiecte în cadrul Fundaţiei SynergEtica în perioada iunie- ianuarie 2012.

Daniela Plopeanu

Daniela Plopeanu are o experienţă de peste 10 ani în comunicare şi PR pentru instituţii de artele spectacolului (Teatrul “Maria Filotti” Brăila, Opera Naţională Română Iaşi, Opera Naţională Bucureşti) sau de concert (Direcţia Formaţii Muzicale a SRR). Este manager de proiect şi formator acreditat ANC (CNFPA). A absolvit un Master în comunicare şi relaţii publice (SNSPA) şi a urmat un stagiu la Direcţia Generală F – Comunicare/Transparenţă a Secretariatului General al Consiliului  Uniunii Europene. Daniela a fost responsabil Comunicare şi PR pentru proiectul Erupţie AntiCorupţie în perioada iunie-ianuarie 2012.

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top