Ești aici: Acasă » Erupe și tu!

Erupe și tu!

Erupție Anticorupție își propune să dea o mână de ajutor la înlăturarea practicilor de corupție din România. Încurajăm implicarea civică, comportamentul etic și e important pentru noi să arătăm că se poate.

Poveşti de implicare civică

Vrem să aflăm poveștile unor oameni obișnuiți care nu au tolerat corupția și exemple de reacție civică. Dacă nu ai acceptat să dai șpagă, dacă ai reclamat nereguli sau dacă știi oameni care au o bună conduită civică, spune-ne și nouă! Vrem să promovăm exemple de bună practică și să premiem simbolic protagoniștii, ca modele care inspiră și încurajează alți oameni.

Postează mesajul tău pe site-ul Eruptie Anticorupție şi noi îţi vom face cunoscută fapta şi o vom da drept EXEMPLU de “AŞA DA!” împotriva corupţiei! Scrie-ne aici!

Te provocăm 

Premiem elevii de gimnaziu sau de liceu pentru creaţii care ilustrează în general tema corupţiei şi în mod particular felul în care putem reacţiona împotriva ei.

Organizăm concursuri şi jocuri pe site-ul nostru sau pe pagina de facebook. Așa că urmărește-ne și abonează-te la Newsletter-ul Erupție anticorupție!

O țară mai curată ne ajută pe toți, așa că haideți să penalizăm neregulile și să promovăm exemple de bună practică!

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top