Ești aici: Acasă » Actualitate » Erupția în presă » Evenimentul Zilei a preluat ancheta noastră

Evenimentul Zilei a preluat ancheta noastră


Cine se află în spatele tombolei [...]

Autor:  Ciprian Iancu Ionuţ Fantaziu

Promiţând premii care mai de care mai tentante, de la o maşină până la sejururi în Grecia sau la Băile Felix, USL îi îndeamnă pe alegători să încalce legea electorală.

 

Pliantele care indeamna la incalcarea legii electorale au impanzit Deva

UPDATE: La adresa notată pe pliant figurează o firmă al cărei administrator este liberalul Tiberiu Ioan Balint, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara. Potrivit Monitorului Oficial, în 2010 firma i-a fost cesionată acestuia şi Laurei Balint.

Firma de la adresa de pe pliant – acţionară la o firmă a Consiliului local Deva

Potrivit celor de la eruptieanticoruptie.ro, din 2010, Centrul de Servicii Auto SRL este acţionar într-o firmă a Consiliului Local Deva, după ce a preluat acţiunile Astra Societate Cooperativă. E vorba de firma SC Publiserv Gosmon SA Deva, unde Consiliul local Deva deţine 80% din capitalul social prin reprezentanta Maria Breaza, potrivit Monitorului Oficial. Pe lângă Centrul de Servicii Auto SRL, alţi acţionari sunt Media SRL Cluj-Napoca, Metal Expres SRL, firma de telecomunicaţii Prima telecom, si directorul acestei firme, Ciobanu Victor.

Citiţi mai mult: Cine se află în spatele tombolei pentru demiterea lui Băsescu. Riscă 5 ani de pușcărie – Referendum pentru demiterea preşedintelui 2012 
EVZ.ro

Comentarii

comentarii

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top