Ești aici: Acasă » Actualitate » INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ


Cine sunt eroii luptei împotriva corupției?
Lansare Calendar Eroii ”Erupție Anticorupție” 2015

 
”Eroii Erupție Anticorupție” sunt oameni obișnuiți care au făcut gesturi simple dar pline de semnificație pentru noi toți – astfel schimbăm mentalitatea… Fie că fost vorba de o înregistrare cu o profesoară care a cerut cadouri, de un tânăr care a refuzat să lase serverele CNA ”în pană” și le-a făcut să funcționeze ca să fie totuși înregistrate anumite emisiuni, de o asistentă medicală care refuză șpaga sau de descoperitorii unor valoroase tezaure pe care le-au înmanat statului fară a sta pe gânduri, toate aceste gesturi, incet-incet, devin gesturi de ”normalitate”. Vă invităm să le descoperiți în calendar, împreună cu altele făcute de românii care au spus NU corupției în 2014. Dacă le evidențiem și le sărbătorim acum, la sfârșit de an, ele pot servi drept modele în anul care vine.

Pentru al treilea an consecutiv, Fundația SynergEtica, prin proiectul Erupție Anticorupție, lansează Calendarul Eroii Erupție Anticorupție 2015.

Vă invităm să cunoașteți Eroii Erupție Anticorupție mâine, 18 decembrie, ora 11:00 la sediul Fundației Româno-Americane (Str. Gina Patrichi, nr. 6, sector 1, București).

Lansarea Calendarului va avea loc în cadrul unei conferințe de presă.

Vă așteptăm cu drag,
Echipa Erupție Anticorupție

Comentarii

comentarii

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top