Ești aici: Acasă » Actualitate » Un site numai cu știri pozitive vorbește despre un proiect numai cu rezultate pozitive :)

Un site numai cu știri pozitive vorbește despre un proiect numai cu rezultate pozitive :)

Da, vorbim despre GreatNews.ro. Un website unde nu apar știri ” á la ora 5”, ci doar știri și articole pozitive. 

Vom publica interviuri şi portrete ale unor oameni care încurajează schimbarea şi îi inspiră pe alţii, reportaje despre locuri frumoase din România, comunităţi interesante de români şi despre întâmplări deosebite.” (GreatNews.ro)

Ce legătură are cu noi? Ei bine, Mișcarea Erupție Anticorupție promovează comportamentul civic, încurajează cetățenii care își respectă principiile, deci și Erupție Anticorupție ”publică” știri pozitive.

GreatNews.ro prezintă în câteva rânduri rezultatele noastre, mai exact calendarul Erupție Anticorupție 2013, de care vă și povesteam că este UN ALTFEL DE CALENDAR. Pe lângă acesta, am publicat și un ghid de nesupunere civică, ce informează cetățeanul cu privire la  căile de a atenționa sistemul public când nu le respectă drepturile.

 Dar, vă invităm să citiți ce au scris prietenii de la GreatNews.ro și să trageți voi o concluzie. Aici puteți citi articolul și să și comentați, desigur. :)


Comentarii

comentarii

Copyright 2012 Fundația SynergEtica.

Scroll to top